АВЕ Пилешка посебна ЕКСТРА
количина: 350гр пакување: 40/1
шифра: 020395 баркод: 3831020346161
АВЕ Пилешка посебна АВЕ
количина: 400гр пакување: 30/1
шифра: 020168 баркод: 3831020346161
АВЕ Пилешка посебна
количина: 800гр пакување: 14/1
шифра: 020020 баркод: 3831020346178
АВЕ Пилешка виршла АВЕ
количина: 400гр пакување: 30/1
шифра: 020923 баркод: 3831020354296
АВЕ Франкфуртер виршла АВЕ
количина: 400гр пакување: 12/1
шифра: 020432 баркод: 3831020347106
АВЕ Свинска шунка Панвита
количина: 400гр пакување: 20/1
шифра: 020844 баркод: 3831020353077
АВЕ Свинска шунка во црево
количина: 2кг пакување: 12/1
шифра: 020836 баркод: 2610317+++++
АВЕ Чајна кобасица Панвита
количина: 375гр пакување: 20/1
шифра: 020841 баркод: 3831020340510
АВЕ Селска кобасица Панвита
количина: 300гр пакување: 30/1
шифра: 020842 баркод: 3831020340466
АВЕ Грајска Пикник кобасица Панвита
количина: 300гр пакување: 20/1
шифра: 020843 баркод: 3831020340473
АВЕ Селска кобасица слајс
количина: 100гр пакување: 10/1
шифра: 020929 баркод: 3831020341081
АВЕ Кулен мини
количина: 300гр пакување: 40/1
шифра: 020927 баркод: 3831020343405
АВЕ Кулен слајс
количина: 100гр пакување: 10/1
шифра: 020928 баркод: 3831020340435
АВЕ Селска шунка слајс Панвита
количина: 80гр пакување: 10/1
шифра: 020846 баркод: 3831020343306
АВЕ Селска шунка 1/4 ВП
количина: пакување: 10/1
шифра: 020925 баркод: 2645425+++++
АВЕ Пилешка Кралска салама мини
количина: 360гр пакување: 30/1
шифра: 020982 баркод: 3831020343801
АВЕ Пилешка посебна АВЕ
количина: 180гр пакување: 70/1
шифра: 020985 баркод: 3831020341975
АВЕ КУЛЕН РЕФУС
количина: 9.5кг пакување: 9.5кг
шифра: 020959 баркод: 2610348+++
АВЕ ПИЛЕШКА ПОСЕБНА 800г+200г Гратис
количина: 800г+200г пакување: 14
шифра: 020022 баркод: 3831020343580
АВЕ ПИЛЕШКА ВИРШЛА 200+50гр гратис
количина: 200г+50г пакување: 15
шифра: АК1010 баркод: 3831020343597
АВЕ СВИНСКА ВИРШЛА 200гр+50гр Гратис
количина: 200г+50г пакување: 15
шифра: АК1011 баркод: 3831020343603
АВЕ Пилешка Кралска салама 1.5кг V.P.
количина: 1.5кг пакување: 7/1
шифра: 020981 баркод: 2616952+++++
АВЕ ПИЛЕШКИ ГРАДИ
количина: 400 г пакување: 30/1
шифра: 020218 баркод: 3831020354043
АВЕ Пилешка посебна АВЕ
количина: 450 г пакување: 25/1
шифра: 020250 баркод: 3831020346239
АВЕ Пилешка посебна АВЕ 450гр +150гр.гратис
количина: 600 г пакување: 25/1
шифра: 020251 баркод: 3831020346215
АВЕ Пилешка посебна АВЕ
количина: 700 г пакување: 14/1
шифра: 020252 баркод: 3831020346246
АВЕ Пилешка посебна АВЕ 700гр +200гр.гратис
количина: 900 г пакување: 14/1
шифра: 020253 баркод: 3831020346222
АВЕ Француска салама
количина: 2200г пакување: 12.5/1
шифра: 020055 баркод: 2610405022002
АВЕ Француска салама
количина: 400 г пакување: 30/1
шифра: 020056 баркод: 3831020353114